Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Danny: Suomi on täynnä synnytettyjä supertähtiä - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Viihde

Danny: Suomi on täynnä synnytettyjä supertähtiä


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 5323

Danny ei ymmärrä nykyisten artistien haluuttomuutta kiertää pieniä lavoja. Danny esiintyi viime viikonloppuna Erika Vikmanin kanssa ravintola Kukossa. (Kuva: Tuisku Pekkarinen)

Iskelmätaivaan lavalegendan Dannyn mielestä liian monet nykyisistä artisteista vetää yhden jäähallikeikan ja jää sen jälkeen keikkatauolle.

Iskelmätaivaan lavalegendan Dannyn mielestä liian monet nykyisistä artisteista vetää yhden jäähallikeikan ja jää sen jälkeen keikkatauolle.

– Suomi on täynnä väkisin synnytettyjä supertähtiä kuten Vesala, Haloo Helsinki ja Antti Tuisku, jotka vetävät yhden suuren keikan ja pitävät sen jälkeen pitkän keikkatauon. He tekevät sillä hallaa muille artisteille, Danny toteaa ja viittaa keikkapaikkojen näivettymiseen, kun muusikot eivät enää kierrä pienillä lavoilla.

– Ennen leipä kerättiin maailmalta tekemällä kolme keikkaa viikossa. Sen takia pienet paikat ovat tärkeitä. Haluan kunnioittaa yrittäjiä ja hakeutua esiintymään myös niihin.

Iso D:n jättikiertue Viimeinen ilta Dannyn kanssa päättyi tammikuussa Helsingin jäähalliin. Viime viikonloppuna hän esiintyi kolmesti Erika Vikmanin kanssa 130-paikkaisessa ravintola Kukossa.

Mika Heikkilä

Tietoja toimittajasta

Mika Heikkilä

Mika Heikkilä

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!