Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
D´armando - Saapasmaan herkkuja Fuengirolassa - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Ravintolat

D´armando – Saapasmaan herkkuja Fuengirolassa


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 4773

Italialialainen burrata on mainio alkupala.

Italialainen keittiö on monen mielestä maailman paras keittiö. Aika monen mielestä noin ajattelevat ovat oikeassa. Asian voi hyvin todentaa piipahtamalla Fuengirolan turistitoimiston läheisyydessä sijaitsevassa D´armando ravintolassa.

Italialainen keittiö on monen mielestä maailman paras keittiö. Aika monen mielestä noin ajattelevat ovat oikeassa. Asian voi hyvin todentaa piipahtamalla Fuengirolan turistitoimiston läheisyydessä sijaitsevassa D´armando ravintolassa.

 

D´armandon isännät Jesus ja Jose

 

D´armando avasi ovensa viime kesänä ja on saavuttanut ympäristössään vankan maineen hyvän ruoan tarjoajana.
Testiryhmämme aloitti ruokailun aidolla italialaisella burrata -juustolla. Tämä mozarellan lähisukulainen tarjottiin näyttävästi aseteltuna tomaattipeston ja rucolan kanssa. Kerrassaan mainio alkupala, yhdestä annoksesta syö helposti 2-4 ihmistä. Muutenkin suurin osa D´armandon annoksista toimii hyvin jaettuna.

Kunnon kinkkupizza italialaisttain maistuu aina.

Seuraavaksi maistoimme kinkkupizzaa. Mukavan rapea ja tomaattikastike sopivan mausteikas. Sitten pääsimme D´armandon tuorepastojen maailmaan, joka on ravintolan parasta antia. Ole rohkea tilatessasi, älä tyydy tavanomaiseen. Fiocchi alle pere oli hämmästyttävän hyvä kokemus. Päärynällä täytettyä pastaa sipuli-kermakastikkeessa. Ei tulisi ensimmäisenä kotikeittiössä tällainen resepti mieleen. Kerrassaan miellyttävä makean ja suolaisen yhdistelmä.

Päärynätäytteinen pasta yllättää makeudellaan positiivisesti.

Illan kuningasannos oli kuitenkin Angolini di foie. Hanhenmaksalla täytettyjä pastatyynyjä gorgonzola-pinaattikastikkeessa. Jollain ihmeellisellä konstilla kokki oli onnistunut valmistamaan aterian niin, että kaikki maut erottuivat selvästi. Tämä on erityisesti suositeltava tuorepasta-annos.

Ennen jälkiruokia maistoimme vielä pippuriporsasta ja merellistä pastaa. Sitten siirryttiin makeiden pariin.
D´armandon tiramisu on kunnolla kosteaa ja maukasta. Rakenne poikkeaa yleisimmistä tiramisuista, mutta se on pelkästään positiivista. Toinen jälkiruoka oli näyttävä ja herkullinen lautasellinen kanelinyyttejä, mascarponea, suklaata ja keskellä vaniljajäätelöä. Digestiivinä nautittu limoncello kruunasi hienon illallisen.

Jälkkäriksi mascarponea, kanelinyyttejä ja jätskiä.

D´armandon osoite on Avd. Jesus Santos Rein 10. Se on avoinna lounasaikaan ja iltaisin.

Tästä linkistä lisää ravintolavinkkejä Aurinkorannikolla:

http://beta.fuengirola.fi/

Antti Pekkarinen

 

Tietoja toimittajasta

Antti Pekkarinen

Antti Pekkarinen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!