Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Espanjan etsityimmät suomalaisrikolliset - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Uutiset

Espanjan etsityimmät suomalaisrikolliset

Keskusrikospoliisi julkaisi Fuengirola.fi-lehden pyynnöstä Aurinkorannikon etsityimpien suomalaisrikollisten listan. KRP painottaa, ettei etsintäkuulutettuja tule yrittää ottaa itse kiinni, vaan soittaa poliisille.

Keskusrikospoliisi julkaisi Fuengirola.fi-lehden pyynnöstä Aurinkorannikon etsityimpien suomalaisrikollisten listan. KRP painottaa, ettei etsintäkuulutettuja tule yrittää ottaa itse kiinni, vaan soittaa poliisille.

Keskusrikospoliisi on päivittänyt Espanjan etsityimpien suomalaisrikollisten listan. Poliisi etsii yhdessä espanjalaisviranomaisten kanssa Aurinkorannikolla mahdollisesti majailevia henkilöitä.

– KRP pyrkii edistämään aktiivisen kansainvälisen yhteistyön keinoin suomalaisten etsintäkuulutettujen paikallistamista ja kiinniottoa ulkomailla, kertoo Suomen poliisin yhdyshenkilö Espanjassa, rikoskomisario Kaj Björkqvist.

KRP julkaisi torstaina Fuengirola.fi-lehden pyynnöstä ”konnagallerian” kuudesta ”Espanjan etsityimmästä suomalaisesta”. Listan tunnetuin kasvo on Cannonball MC:n entinen johtaja Janne ”Nacci” Tranberg. Tranbergia on etsitty turhaan jo vajaat puolitoista vuotta.

– Suomen toimesta kansainvälisesti etsintäkuulutettuja henkilöitä on viimeisen 12 kuukauden aikana tavoitettu Espanjassa kolme. Heidät on otettu kiinni ja siirretty Suomeen, Björkqvist sanoo.

Suomen viranomaiset vastaavat etsintäkuuluttamiensa henkilöiden noutamisesta kotimaahan. Luovutusprosessin kesto vaihtelee tapauskohtaisesti.

Björkqvistin mukaan Suomen ja Espanjan poliisiviranomaisten välinen yhteistyö on tiivistä ja tiedonvaihto kansainvälisesti etsintäkuulutettuihin henkilöihin liittyen vilkasta. KRP:llä on syytä epäillä, että etsittyjä suomalaisia oleilee tälläkin hetkellä Espanjassa.

– Poliisilla on nyt julkaistavista henkilöistä sekä vihjeitä että viranomaisten omaa rikostiedustelutietoa, että he oleskelevat Aurinkorannikolla. Osa on pakoillut viranomaistoimia jo useamman vuoden ajan.

KRP pyytää ottamaan yhteyttä Suomen poliisiin tai Espanjan viranomaisiin, jos tiedät jotain listan henkilöistä.

Lisää asiasta sivulla 12.

Mika Heikkilä

Lue myös kommentti!

Tietoja toimittajasta

Mika Heikkilä

Mika Heikkilä

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!