Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Fillarointia hyvällä asialla - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu

Fillarointia hyvällä asialla


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 5211

Perälihaksisto on kovilla, kun Taina Liekari ja Laura Toukola pyöräilevät Espanjan ympäri.

Toukokuun 21. päivä on jännittävä hetki Taina Liekarille ja Laura Toukolalle. Naiset starttaavat tuolloin 50 päivän mittaiselle ”retkelle”, jonka aikana he polkevat pyörillä Espanjan ympäri.

Toukokuun 21. päivä on jännittävä hetki Taina Liekarille ja Laura Toukolalle. Naiset starttaavat tuolloin 50 päivän mittaiselle ”retkelle”, jonka aikana he polkevat pyörillä Espanjan ympäri.

Ajatus lähti siitä, että halusin 50-vuotis syntymäpäiväkseni jotain sellaista jonka muistaisin lopun elämääni. Siksi reissun pituus on 50 päivää, Taina Liekari selittää.

Liekarin ystävä Laura Toukola ilmoittautui reissukaveriksi sen kummemmin harkitsematta, mutta seisoo edelleen lupauksensa takana.

Enää kyse ei ole pelkästä syntymäpäivätempauksesta, vaan naiset ovat nostaneet reissunsa teemaksi roskaamisenvastaisen tietoisuuden lisäämisen.

Matkaan lähdetään siis Fuengirolasta toukokuun 21. päivä, ja 50 päivän aikana poljetaan Espanjan ympäri myötäpäivään, noin 4.200 kilometriä, plus eksymiset.

Tietoja toimittajasta

Janne Leipijärvi

Janne Leipijärvi

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!