Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Fuengirolaan lisää pyöräteitä ja parkkipaikkoja - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Uutiset

Fuengirolaan lisää pyöräteitä ja parkkipaikkoja


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 5211

Lähivuosina Fuengirolan liikennettä ja pysäköintitilannetta pyritään kohentamaan.

Fuengirolan kaupunki aikoo helpottaa kevyen liikenteen käyttöä. Pormestari Ana Mula esitteli tällä viikolla ”Programa de Movilidad 2019-2023” ohjelman. Nimensä mukaisesti ohjelman avulla halutaan helpottaa kaupungissa liikkumista vuosina 2019-2023 tehtävillä töillä.

Fuengirolan kaupunki aikoo helpottaa kevyen liikenteen käyttöä. Pormestari Ana Mula esitteli tällä viikolla ”Programa de Movilidad 2019-2023” ohjelman. Nimensä mukaisesti ohjelman avulla halutaan helpottaa kaupungissa liikkumista vuosina 2019-2023 tehtävillä töillä.

Konkreettisesti tämä tarkoittaa muun muassa 25 kilometriä uusia pyöräteitä. Hanke on varmasti tervetullut sekä turvallisuutensa puolesta pelkääville pyöräilijöille, että edessä junnaaviin pyöräilijöihin kyllästyneille autoilijoille.

Uusista pyöräteistä pääsevät pyöräilijöiden lisäksi tietysti nauttimaan myös esimerkiksi sähköpotkulautoja ja istuttavia sähköskoottereita käyttävät.

– Fuengirolan pinta-ala on vain 10 neliökilomeriä, joten liikkuminen paikasta toiseen on suhteellisen helppoa, mutta mielestäni tätä puolta pitää edelleen kehittä, pormestari Ana Mula totesi.

Lisäksi tarkoituksena on muokata olemassa olevia teitä pyöräilyä haittaavia esteitä poistamalla.

Lisää parkkipaikkoja

Uusien pyöräteiden lisäksi Mula lupaili helpotusta myös kaupungin luvalla sanoen surkeaan parkkipaikkatilanteeseen. Nykyään parkkipaikoista on monin paikoin pulaa talvikaudellakin, ja kunhan kesä turistisesonki alkaa, on tilanne jotakuinkin katastrofaalinen.

Ana Mulan mukaan lisäparkkipaikkoja on suunnitteilla sekä kaupungin, että yksityisten omistamille tonteille, kunhan sopimusasiat saadaan kuntoon.

Saman hankkeen yhteydessä tarkoitus on myös kehittää Fuengirolan julkista liikennettä.

– Uusia linjoja, tiheämpiä vuoroja ja lisää busseja, Ana Mula luetteli.

Nykyinen sopimus kaupungin bussiliikenteestä on peräisin vuodelta 1994 ja se päättyy tähän vuoteen.

Tietoja toimittajasta

Janne Leipijärvi

Janne Leipijärvi

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!