Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Fuengirolan poliisi tutkii joukkoraiskausta - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Uutiset

Fuengirolan poliisi tutkii joukkoraiskausta

Suomen poliisin yhdyshenkilö, rikoskomisario Kaj Björkqvist kertoo, että Fuengirolan poliisi tutkii parhaillaan nuoren suomalaisnaisen epäiltyä joukkoraiskausta

Suomen poliisin yhdyshenkilö, rikoskomisario Kaj Björkqvist kertoo, että Fuengirolan poliisi tutkii parhaillaan nuoren suomalaisnaisen epäiltyä joukkoraiskausta

Fuengirola-lehti kertoi toukokuun lopussa, että nuori suomalaistyttö raiskattiin ja pahoinpideltiin kolmen miehen toimesta huhtikuun puolessa välissä.

Alun perin poliisi kertoi tytön iäksi 17 vuotta, mutta todellisuudessa nainen on täysi-ikäinen.

Uhri kertoi käyneensä raiskauksen jälkeen ystävättärensä kanssa Policía Nacionalissa ja yrittänyt tehdä tapahtuneesta rikosilmoituksen.

Fuengirolan poliisista ei kuitenkaan löydy rikosilmoitusta, minkä takia paikallinen poliisi ei ole voinut hankkia valvontakameran kuvia. Tytön mukaan heidän välillään oli kielimuuri, Björkqvist kertoi tuolloin.

Sen jälkeen nainen oli mennyt terveyskeskukseen.

Tällä hetkellä poliisi on kirjannut tapauksesta rikosilmoituksen ja esitutkinta on aloitettu. Olen ollut tapauksen takia jälleen tällä viikolla tapaamassa kollegoja Fuengirolassa, Björkqvist kertoo nyt.

Björkqvist ei voi kuitenkaan kertoa, onko Fuengirolan poliisi saanut käyttöönsä valvontakameroiden kuvia.

– Tutkintavastuu on Espanjan poliisilla, minkä takia en voi kommentoida sitä.

Nainen kertoi lähteneensä yöllä rantakadulla sijaitsevasta London Pubista, kun kolme miestä otti hänet kiinni hotelli Pyrin kohdalla ja raahasi rannalle. Rannalla miehet raiskasivat ja pahoinpitelivät hänet vuorotellen.

Raiskauksesta on kirjattu rikosilmoitus myös Oulun poliisilaitokselle, joka tekee yhteistyötä keskusrikospoliisin (KRP) avustuksella Fuengirolan poliisin kanssa. KRP toimittaa Espanjaan kaikki rikokseen liittyvät Suomen poliisin hallussa olevat tiedot.

Mika Heikkilä

Tietoja toimittajasta

Mika Heikkilä

Mika Heikkilä

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!