Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Liikekannallepano liikuttaa hyvän puolesta sunnuntaina - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Ajankohtaista Etusivu

Liikekannallepano liikuttaa hyvän puolesta sunnuntaina


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 5211

Liikekannallepanon lähtö ja maali on ravintola Uusi Reflassa Fuengirolan satamassa.

Aurinkorannikon Leijonat kutsuu kaikki mukaan hauskaan ja rentoon kävelytapahtumaan. Kävellessä tehdään hyvää paitsi keholle myös suomalaisjärjestöille. Rahaa on luvassa lapsille, nuorille, sydänsairaille, diabeetikoille sekä Naisten Pankin kautta pieniin kehitysmaiden naisille kohdennettuihin yrityslainoihin.

Aurinkorannikon Leijonat kutsuu kaikki mukaan hauskaan ja rentoon kävelytapahtumaan. Kävellessä tehdään hyvää paitsi keholle myös suomalaisjärjestöille. Rahaa on luvassa lapsille, nuorille, sydänsairaille, diabeetikoille sekä Naisten Pankin kautta pieniin kehitysmaiden naisille kohdennettuihin yrityslainoihin.

 

Liikekannallepano käynnistyy laskiaissunnuntaina (3.3.) kello 12.00. Juontaja Juha Jokinen avaa tapahtuman Aurinkorannikon Leijonien puheenjohtajan Ilkka Fonsénin kanssa. Europarlamentaarikko Henna Virkkunen kertoilee liikuntaharrastuksistaan ja äänen saavat myös Leijonien yhteiskumppanit eli suomalaiset järjestöt.

Perheet mukaan

Pieniä osallistujia varten on varattu ilmapalloja ja hauskoja reppuja, joita jaetaan ilmaiseksi 50 ensimmäiselle lapselle, jolla on mukanaan tapahtumalipun lunastanut aikuinen. Aikuiset lunastavat tapahtumalipun, joka on myös arpalippu.

Lipun kääntöpuolella on vaihtoehtoja, joista voi valita itselle mieluisen avustuskohteen. Vaihtoehtoina ovat: Lumipartio, Naisten Pankki, Aurinkorannikon Saapas-Ryhmä, Aurinkorannikon Sydänyhdistys tai Aurinkorannikon Diabetesyhdistys.
Lähtöalueella voit tutustua lisää järjestöjen toimintaan ja vaikkapa mittauttaa pitkän sokerin tai paneutua ensiavun antoon Anne-nuken avulla. Sydänyhdistys tarjoilee Defi-näytöksen 12.30.

Maalissa on myynnissä ravintola Reflan kuulua hernekeittoa ja punssiakin voi tilata kyytipojaksi. Pääarpajaiset alkavat kello 15.30 lähtöpaikalla eli maalissa, silloin ovat varmasti jo kaikki matkan varrella taukojakin pitäneet osallistujat kävelleet Paseolla noin 6 kilometrin mittaisen matkan.

Ensimmäisenä matkaan lähtevät lapset ja nuoret Henna Virkkusen johdolla. Myös yli 12-vuotiaat nuoret voivat osallistua ilmaiseksi, jos he ovat pukeutuneet järjestönsä huiviin tai paitaan.
Aikuisiltakin toivotaan ryhmäasuja tai järjestönsä värejä karnevaalitunnelman luomiseksi.

Ennakkolippuja myyvät: Refla, Centro Finlandia, Martin Kunto, Hemingway, Ewalds, Thelma, Kardemumma, Seurakuntakoti, Bar Victoria sekä osallistuvat järjestöt.

Tietoja toimittajasta

Antti Pekkarinen

Antti Pekkarinen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!