Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Loppukiri Fugefestiin - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Fugefest Viihde

Loppukiri Fugefestiin

Fugefestiin on aikaa enää vajaat kaksi viikkoa. Nyt kannattaa olla nopea, jotta saa varmistettua paikkansa suurimmalla Suomen ulkopuolella järjestettävällä suomalaisen pop-musiikin festarilla.

Fugefestiin on aikaa enää vajaat kaksi viikkoa. Nyt kannattaa olla nopea, jotta saa varmistettua paikkansa suurimmalla Suomen ulkopuolella järjestettävällä suomalaisen pop-musiikin festarilla.

Keväällä käynnistynyt tämän syksyn Fugefestin lipunmyynti on ollut ennätyksellisen vilkasta. Vastaavaan ajankohtaan nähden lippuja on myyty noin 20% enemmän kuin viime vuonna. Tämä tarkoittaa sitä, että lippujen hankinnan suhteen kannattaa toimia nopeasti. On varsin oletettavaa, että kaikki saatavilla olevat liput myydään ennakkoon.

Andy McCoy nousee lavalle Pelle Miljoona Oy:n tarunhohtoisessa kokoonpanossa.

Lisää vippejä

Varsinkin VIP-liput menivät tänä vuonna kuumille kiville. Varsinaiset vipit on kaikki myyty, mutta järjestäjät ovat laskeneet myyntiin pienen erän lisävippejä. Nämä lisävipit ovat muuten normaalivippien kaltaisia, mutta niillä ei ole oikeutta Palacio de la Pazin yläparven aitiopaikoille. Vip -ruokailu ja muut vip-palvelut kuuluvat tähän normaalivippiä edullisempaan lippuun. Lisävippejä, kuten tavallisiakin lippuja myydään Aurinkorannikolla Fuengirolassa sijaitsevan Centro Finlandian Infossa.

Festivaali järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa. Paikkana on vanha tuttu Palacio de la Paz Fuengirolan feria-alueen päädyssä. Festarialueelta löytyy monipuoliset ravintolapalvelut, tänä vuonna ruoan yleisömyynnistä vastaa kreikkalainen ravintola Santorini. Toki Santorinin keittiö loihtii myytäväksi muitakin kuin kreikkalaisia herkkuja.

Antti Pekkarinen

Tietoja toimittajasta

Antti Pekkarinen

Antti Pekkarinen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!