Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Maanantain pikauutiset - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu

Maanantain pikauutiset

Uutiskatsaus Espanja 1.4.2019. Huumepidätyksiä, Alonson vaatteita, Puerto Banuksen terasseja ja paljon muuta.

Uutiskatsaus Espanja 1.4.2019. Huumepidätyksiä, Alonson vaatteita, Puerto Banuksen terasseja ja paljon muuta.

Malagan alueella on pidätetty jättimäisessä huumeiden vastaisessa ratsiassa yli 50 henkilöä. Ratsia kohdistui organisaatioon joka toi huumeita meriteitse Malagan alueelle.

– Espanjan lehdistön lempipoika Fernando Alonso on taas otsikoissa. Tällä kertaa Fernando on ottanut miljoonan takkiin vaatebisneksissä oman tuotemerkkinsä kanssa.

Espanjan julkinen talous oli vuonna 2018 noin 2,6% alijäämäinen. Euroiksi muutettuna tämä tarkoittaa noin 31,8 miljardin euron miinusmerkkistä tilinpäätöstä valtiolle.

Azkoitian alueella on löydetty autotallin tulipalon jäljiltä naisen ruumis. Poliisi tutkii asiaa ja pormestari vaikuttaa hoitavan tiedottamisen kuten maan tapoihin kuuluu.

– Espanjassa diagnostisoidut syövät ovat nousseet noin 7 % viimeisen 5 vuoden aikana.

Puerto Banuksen alueella kiistellään ravintoloiden oikeudesta pitää terasseja.

– Tästä päivästä eteenpäin isyyslomaa voi pitää Espanjassa 8 viikkoa. Loma on pidettävä ennen kuin lapsi täyttää 12 kuukautta, mutta ensimmäiset 2 viikkoa on pidettävä heti syntymän jälkeen.

Espanjassa iloitaan maan lentokenttien pääsystä maailma parhaiden listalle. Tälle maailman 50:n parhaan joukkoon pääsivät Madridin ja Barcelonan kentät, jotka löytyvät sijoilta 35 ja 43.

Lähteet:

Laprovincia.es, Elpais.com, Elmundo.com, Rtve.es, Diariosur.es, Malagahoy.es.

Espanjan tv-kanavien uutislähetykset.

Teksti: M. Aaltonen

Edelliset pikauutiset: http://beta.fuengirola.fi/7733-2/

Huom. Uutiskatsauksissa olevat materiaalit ovat tulkinnallisia ja niissä esiintyy usein virheitä. Tämä johtuu siitä, ettei Espanjalaisella journalistisella käytännöllä ole samanlaista todentamisen käytäntöä kuin Suomessa. Näin ollen osa Espanjalaisista uutisista saattaakin olla puhtaasti spekulatiivisia, jotka on kirjoitettu faktuaalisen tiedon ja uutisen muotoon. Lisäksi käännösvaiheessa saattaa tapahtua merkitysten muuttumista, joten suhtaudu uutiskatsauksissa esitettyyn ”tietoon” varauksella.

Tietoja toimittajasta

Antti Pekkarinen

Antti Pekkarinen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!