Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Madeleinen katoamisesta dokumentti - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Uutiset

Madeleinen katoamisesta dokumentti


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 5323

Jos Madeleine McCann on edelleen hengissä, hän on nyt 15-vuotias.

Hieman reilut 12 vuotta sitten, 3.5.2007, kolmevuotias englantilaistyttö Madeleine McCann katosi. Tapaus sattui Madeleinen ollessa perheensä kanssa lomalla Praia da Luzissa Algarvessa, Etelä-Portugalissa.

Hieman reilut 12 vuotta sitten, 3.5.2007, kolmevuotias englantilaistyttö Madeleine McCann katosi. Tapaus sattui Madeleinen ollessa perheensä kanssa lomalla Praia da Luzissa Algarvessa, Etelä-Portugalissa.

Tyttö oli kahden nuoremman sisaruksensa kanssa nukkumassa perheen loma-asunnossa, kun vanhemmat olivat ystävien kanssa illallisella ravintolassa vain noin 100 metrin päässä. Aikuiset kävivät vuorotellen katsomassa lapsia noin puolen tunnin välein. Klo 21.45 Madeleinen äiti Kate McCann tuli jälleen tarkistamaan lasten vointia ja huomasi, että huoneen ovi ja ikkuna olivat auki ja Madeleine oli kadonnut.

Seuranneiden viikkojen, kuukausien, jopa vuosien aikana Madeleinea etsittiin laajalti Portugalin lisäksi myös Espanjassa ja lopulta jopa ympäri maailmaa.

Eri poliisiviranomaisilla on ollut omat epäiltynsä vuosien varrella. Samoin käsitys Madeleinen kohtalosta ovat vaihdelleet: surmattiinko hänet, siepattiinko hänet, joutuiko hän pedofiilien tai ihmiskauppiaiden käsiin?

Myös väitettyjä silminnäkijähavaintoja kadonneesta tytöstä on kertynyt kymmeniä. Portugalin ja Espanjan lisäksi Madeleinea kerrottiin nähdyn muun muassa Marokossa, Maltalla, Belgiassa ja Intiassa. Mitään konkreettista ei ole kuitenkaan löytynyt tähän päivään mennessä.

Netflix on nyt julkaissut 8-osaisen dokumenttisarjan Madeleinen katoamisesta ja etsinnöistä. Sarjan nimi on Madeleine McCannin katoaminen. Jaksot ovat noin tunnin mittaisia. Sarjaa varten on haastateltu yli 40 tahoa. Yhteensä haastatteluja on yli 120 tuntia. Sarjan budjetin on kerrottu kohonneen yli 23 miljoonaan euroon.

Tietoja toimittajasta

Janne Leipijärvi

Janne Leipijärvi

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!