Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Markku Mutanen osti palan Witiä - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Ajankohtaista Etusivu

Markku Mutanen osti palan Witiä

Aurinkorannikolla monenlaisissa kuvioissa mukana ollut elämäntaiteilija Markku Mutanen on ostanut osuuden Witi -ravintolasta Fuengirolassa. Mutanen nähdään jatkossa enimmäkseen ravintolan keittiössä.

Aurinkorannikolla monenlaisissa kuvioissa mukana ollut elämäntaiteilija Markku Mutanen on ostanut osuuden Witi -ravintolasta Fuengirolassa. Mutanen nähdään jatkossa enimmäkseen ravintolan keittiössä.

-Mutanen on käynyt meillä paljon asiakkaana ja siinä olemme tutustuneet. Aluksi mietimme, että Markku alkaa omalla persoonallaan vetää erilaisia tapahtumia, mutta tässä lisää jutellessa yhteistyö syveni ihan normaaliksi osakkuudeksi ravintolan toiminnassa. Ja kun vielä koemaistoimme hänen ruokiaan, olimme vakuuttuneita, että ratkaisu on hyvä, kertoo yksi Witin osakkaista Tanja Kauriinoja.

Mutanen oli maanantaina haastateltavan Finnradio Fm:n lähetyksessä, joka tuli suorana Witistä. Radiohaastattelussa Mutanen sanoi, että nyt on aika keskittyä ruoan laittoon. Kattilat saavat höyrytä, mutta Mutasen osalta höyryäminen jää nyt vähemmälle.

Mutanen kertoo olleensa aiemmin töissä useankin ravintolan keittiössä. Hän oli mukana myös Suomen Hell´s kitchen ohjelmassa, mitä hän pitää todellisena kokin korkeakouluna.

Mutanen raottaa tulevaa Witin keittiöllistä linjaa niin, että Italia tulee olemaan vahvasti näkyvillä. Lista uusitaan ja sen avajaisia vietetään 23.2. Ainakin italialaisen kanapadan Mutanen lupasi radiohaastattelussa listalle.

Tietoja toimittajasta

Antti Pekkarinen

Antti Pekkarinen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!