Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Nummela haluaa lisää suoraa demokratiaa - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu

Nummela haluaa lisää suoraa demokratiaa


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 5323

Nina Nummela tapasi Fuengirolan reissullaan runsaasti politiikasta kiinnostuneita ulkosuomalaisia.

Kansanedustajaehdokas Nina Nummela vieraili maalisuun alussa Fuengirolassa. Hän tapasi Ravintola Kukossa politiikasta kiinnostuneita lounastajia ja kävi tiukkaa keskustelua. Lähetimme Nummelalle muutaman kysymyksen, yleisistä ja ajankohtaisista aiheista.

Kansanedustajaehdokas Nina Nummela vieraili maalisuun alussa Fuengirolassa. Hän tapasi Ravintola Kukossa politiikasta kiinnostuneita lounastajia ja kävi tiukkaa keskustelua. Lähetimme Nummelalle muutaman kysymyksen, yleisistä ja ajankohtaisista aiheista.

Oletko aiemmin ollut aktiivisesti mukana politiikassa, mikä sai sinut syttymään Liike Nyt ajatuksiin?

– En ole aiemmin ollut mukana politiikassa, mutta toki olen ollut aina kiinnostunut ja seurannut politiikkaa aktiivisesti. Lähdin mukaan siitä syystä, että puolueet tuntuvat ajavan omaa etuaan ja toimivat oman puoluepolitiikan mukaisesti, huolimatta onko se Suomen etu vai ei.

Puhuit Fuengirolassa suoremman demokratian puolesta. Onko Liike Nyt:n nettiparlamentti riittävä konsti?

– Kyllä, nettiparlamentissa pääsee kansa vaikuttamaan eduskannassa käsiteltäviin äänestyksiin. Tällä hetkellä demokratia toteutuu Suomessa kerran neljässä vuodessa, mutta nettiparlamentin kautta myös vaalikauden aikana. Ulkosuomalaisillehan tämä on erityisesti mahtava mahdollisuus päästä vaikuttamaan kotimaan asioihin. Teknologia mahdollistaa tämän muutoksen ja on pikkuhiljaa aika tehdä muutos yli 100 vuotta vanhaan systeemiin.

Mikä on kantasi Suomen liittymisestä Natoon?

– Suomi tekee jo tällä hetkellä paljon yhteistyötä Naton kanssa. Varsinaista jäsenyyttä ei ole tarpeellista hakea. Se tulisi kalliiksi ja Suomen olisi siitä huolimatta vastattava omasta puolustuksesta. Toinen uhkakuva Suomen Natoon liittymisessä on Venäjä. Mitä tekee Venäjä, jos Suomi liittyy Natoon?

Mitä ajattelet Antti Rinteen esille ottamasta ”lihaverosta”?

– Ei kansalaista pidä rangaista ruokailusta, eikä varsinkaan kotimaisen lihan syönnistä. En hyväksy holhouksen lisäämistä tässä mielessä, mutta toki informaatiota asiasta voi lisätä.

Asiasanat

Tietoja toimittajasta

Janne Leipijärvi

Janne Leipijärvi

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!