Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
”Poika” jää kotiin Superpesis-avauksesta - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Urheilu

”Poika” jää kotiin Superpesis-avauksesta

Vimpelin Veto voitti viime vuonna Superpesiksen mestaruuden. Joukkueen oli tarkoitus tuoda palkintopokaali ”poika” näytille Fuengirolassa pelattavaan kauden avaukseen, mutta vakuutusyhtiö arvio pojan liian kalliiksi ulkomaille vietäväksi.

Vimpelin Veto voitti viime vuonna Superpesiksen mestaruuden. Joukkueen oli tarkoitus tuoda palkintopokaali ”poika” näytille Fuengirolassa pelattavaan kauden avaukseen, mutta vakuutusyhtiö arvio pojan liian kalliiksi ulkomaille vietäväksi.

-Olivat arvioineet pojan arvoksi 50.000 euroa ja antaneet erittäin kovat vakuutusehdot, sen viemisestä ulkomaille. Meille järjestäjille asia on tietysti harmillinen, mutta eiköhän me saada hieno matsi aikaiseksi ilman poikaakin, kertoo avauksen järjestelyissä mukana oleva Harri Pajari.

Superpesiksen avaus pelataan tulevana viikonloppuna Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolassa. Avauksesta on tulossa perinne, viime vuonna kausi avattiin Imatran Pallo-Veikkojen ja Sotkamon Jymyn välisellä ottelulla, tällä kertaa vastakkain ovat Vimpelin Veto ja IPV.

Fuengirolan kaupunki suhtautuu erittäin myötämielisesti tämän kaltaiseen tapahtumaan. Se tuo kaupungille runsaasti ilmaista näkyvyyttä Suomessa ja itse otteluunkin matkustaa Suomesta lähes tuhat katsojaa, pelaajaa ja toimitsijaa. Järjestävänä tahona otteluissa toimii IPV, joka on sopinut kaupungin kanssa yhteistyön jatkumisesta ainakin vuoteen 2020 asti.

Viikonloppuna pelataan ensin naisten Superavaus lauantaina klo 13. Silloin vastassa ovat Lapuan Virkiä ja Lappeenrannan Pesä-Ysit. Miehet pelaavat samaisella Elolan kentällä sunnuntaina klo 14. Sunnuntain matsin jälkeen klo 18 alkavat viralliset Superpesisbileet ravintola Kukossa. Bileissä pääesiintyjänä on urheilun legenda Matti Nykänen.

 

 

Tietoja toimittajasta

Antti Pekkarinen

Antti Pekkarinen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!