Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Ranskalainen häivähdys Benalmádenassa - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Ravintolat

Ranskalainen häivähdys Benalmádenassa


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 5211

Kanaburgerin pihvi on paneroitu Corn Flakeseilla.

-Ajatuksenamme on tarjota asiakkaille jotain erilaista. Jotain sellaista, mikä on alusta saakka meillä valmistettua, ja sellaista, johon ei törmää jokaisessa lähikuppilassa. Näin Alina Laakso määrittelee Homemade Bar & Kitchen ravintolan konseptin.

-Ajatuksenamme on tarjota asiakkaille jotain erilaista. Jotain sellaista, mikä on alusta saakka meillä valmistettua, ja sellaista, johon ei törmää jokaisessa lähikuppilassa. Näin Alina Laakso määrittelee Homemade Bar & Kitchen ravintolan konseptin.

Alina Laakso ja Alex Breant ihastuivat ravintolansa upeisiin maisemiin.

Laakso ja Alex Breant ovat suomalais-ranskalainen kokkipariskunta. Molemmilla on nuoresta iästään huolimatta vankka kokemus ravintola-alalta. Alex on työskennellyt erilaisissa ravintoloissa useassa maassa aina Uutta-Seelantia myöten.
-Kansainvälinen kokemus auttaa varmasti näkemään, millaisia tarpeita Aurinkorannikon asiakkailla on. Minulla on ranskalainen kokin koulutus, joten se näkyy varmasti jollain tapaa listassamme. Emme kuitenkaan aio ankkuroitua johonkin tiettyyn muottiin, vaan kuuntelemme asiakkaitamme listoja suunniteltaessa, Breant kertoo.

-Seuraamme myös aktiivisesti ravintolamaailman trendejä. Tällä hetkellä monestakin syystä gluteenittomalle ruoalle on kova kysyntä ja siihen pyrimme vastaamaan. Meillä myös vegaani saa vatsansa täyteen, Laakso lisää.

Mojito -kupla yllättää maistajansa.

Testi-iltamme alkoi mielenkiintoisella mojito -kuplalla. Se oli pienelle lusikalle kuplan muotoon rakennettu yllätyksellinen herkku. Kun kuplan laittaa suuhun, se ”räjähtää” ja miellyttävä mojito hivelee makunystyröitä.

Alkuruokina nautimme falafelit hummuksen kera. Rakenne oli kohdillaan ja raikas hummus sopi hienosti hentoihin kasvismakuihin. Aluksi saimme myös grillattua naudanlihaa, joka oli pyöritelty maukkaassa soija-inkiväärikastikkeessa.
Pääruokina nautimme kanaburgerin ja ankka cofitin. Burgeri tarjoiltiin bataattiranskalaisten kanssa. Mielenkiintoista oli kanapihvin panerointi. Rapea kuorrutus oli tehty Corn Flakeseilla, mikä oli erittäin toimiva ratkaisu. Myös bataattiranskisten kanssa tarjottu tsatsiki oli maukas yhdistelmä.

-Otamme lähiaikoina myös burgereihin gluteenittoman leivän mahdollisuuden, Alina huikkaa.

Ankka confit oli herkullinen. Liha oli niin mureaa, että irtosi luusta pienellä kopautuksella. Kypsennystä oli varmasti harrastettu pitkään. Ankan kanssa tarjotut yrttiset perunat sopivat mainiosti kokonaisuuteen. Ranskalaista ruokakulttuuria parhaimmillaan.

Ankka confit on ranskalaista keittiötä parhaimmillaan.

Homemadessa panostetaan myös viineihin. Ravintoloitsijoilla kävi hyvä tuuri, he muuttivat tietämättään aivan asiantuntevan viinitukkurin naapuriin.

-Lähdemme nyt aluksi liikkeelle espanjalaisista viineistä, jotka ovat vallan mainioita. Olen kotoisin Burgundin alueelta Ranskasta, joten viinit ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Tavoitteenamme on jossain vaiheessa aloittaa myös viinien tuonti suoraan ranskalaisilta tuottajilta.

Viini ja ruoka on Homemadessa hyvää, mutta paikalle kannattaa mennä jo pelkästään hienojen maisemien takia. Ravintolan terassilta aukeaa upea näkymä Benalmádenan huvivenesatamaan ja koko rannikolle.

Ravintolan löytämisessä on omat haasteensa. Se sijaitsee katutasosta katsoen seuraavassa kerroksessa Benalmádenan Paseo Maritimolla. Jos lähtee ”tuuliviiriympyrältä” kävelemään rantakatua pitkin, noin viiden minuutin kävelyn jälkeen löytyy Drunken Sailor -niminen brittipubi. Sen vierestä nousee kapeat rappuset ylös, ja sieltä löytyy Homemade. Mikäli et löydä, älä lannistu, vaan soita ja kysy neuvoa.

HomeMade Kitchen & Bar
Paseo Maritimo, Benalmádena (Las Gaviotas)
Puh. +34 631 472 140

Antti Pekkarinen

Asiasanat

Tietoja toimittajasta

Antti Pekkarinen

Antti Pekkarinen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!