Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Sataako vai paistaako viikonloppuna? - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Ajankohtaista Etusivu

Sataako vai paistaako viikonloppuna?


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 4859

Viikonloppuna kaikki on mahdollista. Eiköhän nuo lumihiutaleet kuvassa ole kuitenkin liioittelua. Uskotaan aurinkoon!

Alkavana viikonloppuna Fuengirolassa pelataan Superpesiksen avauskierrokset. Säiden haltija pitää pesisväkeä jännityksessä, eri ennusteet lupailevat täysin toisistaan poikkeavaa säätä.

Alkavana viikonloppuna Fuengirolassa pelataan Superpesiksen avauskierrokset. Säiden haltija pitää pesisväkeä jännityksessä, eri ennusteet lupailevat täysin toisistaan poikkeavaa säätä.

Espanjalainen eltiempo.es ja suomalainen Foreca ennustavat molemmille viikonlopun päiville kelpokeliä. Lämpötila on näiden ennusteiden mukaan nousemassa yli 20:n asteen ja aurinko on esillä ainakin suurimman osan ajasta. Tuulikin on maltillista alle 5m/sek.

Aivan toisenlaisen kuvan varsinkin sunnuntaista antaa accuweather.com . Se ennustaa sunnuntai-iltapäivälle kuurosateita ja ukkosmyrskyjä. Lauantai vietetään accuweatherin mukaan kuivassa, mutta pilvisessä säässä. Weatherchannel.com puolestaan lupailee molemmille päiville sadekuuroja. Lauantaina sataisi iltpäivällä ja sunnuntaina aamusta.

Ennusteet ovat vaihdelleet rajusti koko viikon ajan. Nähtäväksi jää, minkälaisessa säässä naisten Superpesis avataan Fuengirolan Elola stadionilla lauantaina klo 13 ja miesten sarja sunnuntaina klo 14.

Tietoja toimittajasta

Antti Pekkarinen

Antti Pekkarinen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!