Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Sillanpään esiintyminen Fugefestilla epävarmaa - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Fugefest Uutiset Viihde

Sillanpään esiintyminen Fugefestilla epävarmaa


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 5211

Jos Jari Sillanpää todetaan syyttömäksi uusiin syytöksiin, hän on tervetullut Fugefestin lavalle.

Tällä hetkellä Jari Sillanpää on poistettu Fugefest-festivaalin esiintyjälistasta. Festivaalin järjestäjät seuraavat tarkkaan tilanteen kehittymistä ja reagoivat sen mukaan.

Tällä hetkellä Jari Sillanpää on poistettu Fugefest-festivaalin esiintyjälistasta. Festivaalin järjestäjät seuraavat tarkkaan tilanteen kehittymistä ja reagoivat sen mukaan.

Kerroimme aiemmin, että tämän vuoden Fugefestin ohjelmisto täydentyy Jari Sillanpään esiintymisellä. Nyt esiintyminen on epävarmaa eilen mediassa esiin nousseiden vakavien syytösten takia.

Mikäli Jari todetaan syyttömäksi eilen esiin nousseisiin väitteisiin, on hän tervetullut Fugefestin lavalle. Ennen kuin lisätietoja saadaan, ei järjestäjillä ole enempää kommentoitavaa asiaan.

Jo neljättä kertaa Espanjan Fuengirolassa järjestettävän tapahtuman tähtinä nähdään tänä vuonna vuoden 1980 kokoonpanonsa 40-vuotisjuhlakiertueen Fuengiroralasta aloittava Pelle Miljoona Oy, suurta suosiota nauttiva rap-artisti Elastinen, lukuisista hiteistään tunnettu karismaattinen Lauri Tähkä , suomalaisten kestosuosikki Yö, tänä vuonna Emma Gaalassa vuoden tulokkaana palkittu LEO, platinaa ja kultaa soolourallaan myynyt Jonne Aaron, viihdyttävistä livekeikoistaan tunnettu Martti Servo & Napander, karismaattisen Antti Ketosen luotsaama Neljänsuora sekä viime vuonna jättihitin ’Antaudun’ julkaissut Reino Nordin.

Lisäksi Fugefesteillä nähdään ainutlaatuinen keikka, kun suomalaisen iskelmämusiikin kestosuosikit nousevat ensimmäistä kertaa yhdessä lavalle. Taattua tunnelmaa Fuengirolan iltaan saadaan kun Kuningattaret eli viime vuonna 35-vuotistaiteilijajuhlaansa viettänyt Meiju Suvas, ikinuori energiapakkaus Virve ’Vicky’ Rosti ja tummasta ja matalasta äänestään tuttu iskelmätähti Lea Laven saavat feattaajakseen tänä vuonna viimeisen ison kiertueensa tekevän Dannyn. Tältä nelikolta eivät hitit lopu kesken ja yhteislaululta ei varmaan voida välttyä kun kaikille tutut kappaleet kajahtavat soimaan.

Charter-lennot ja matkat

Fugefest-viikonloppuun on nyt varattu kaksi Tampereelta lähtevää charter-lentoa, jotka voi varata www. fugefest.fi/matkat -sivulta. Lennon lisäksi on mahdollista valita myös hotellipaketti. Matkat järjestää Espanjassa toimiva suomalaisomisteinen Viajes Meriatur matkatoimisto. Matkapaketit ovat viikon mittaisia, joten kävijälle jää aikaa festivaalin lisäksi tutustua Aurinkorannikkoon ja Andalusiaan.

FUGEFEST 2018
Perjantai 19.10.
Leo
Jonne Aaron
Martti Servo & Napander
Neljänsuora
Kuningattaret Feat Danny ”Iso D” ( Meiju Suvas, Virve Rosti Ja Lea Laven )
Reino Nordin

Lauantai 20.10.
Leo
Elastinen
Lauri Tähkä

Pelle Miljoona Oy

Tietoja toimittajasta

Antti Pekkarinen

Antti Pekkarinen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!