Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Vuokrien nousu taittui - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Uutiset

Vuokrien nousu taittui


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 4861

Málagan provinssin vuokrat ovat Andalusian korkeimmat.

Vuokra-asuntojen hinnat Málagan provinssissa ovat edelleen pilvissä, mutta tammikuussa hintojen nousu pysähtyi ainakin tilapäisesti.

Vuokra-asuntojen hinnat Málagan provinssissa ovat edelleen pilvissä, mutta tammikuussa hintojen nousu pysähtyi ainakin tilapäisesti.

Keskiviikkona julkaistun asuntoportaali Fotocasan tilaston mukaan keskimääräinen vuokra Málagan provinssissa laski tammikuussa 0,5 prosenttia joulukuusta. Tammikuussa keskimääräinen neliövuokra koko provinssin alueella oli 8,31 euroa.

Kalleimmat keskiarvoiset neliövuokrat löytyvät Torremolinosista (9,62€) ja Benalmádenassa (9,10€). Yli kahdeksan euron keskihintoihin noustaan myös Málagan kaupungissa ja Marbellassa. Kaupunkien sisällä hinnat luonnollisesti vaihtelevat, ja esimerkiksi Málagan vanhassa kaupungissa voi neliövuokra nousta helposti yli 10 euroon.

Pienestä laskusta huolimatta vuokrat Málagan provinssissa ovat edelleen Andalusian kalleimmat. Keskihinnalla laskettuna 100 neliön asunnosta joutuu siis Málagassa maksamaan vuokraa 831 euroa kuussa. Vertailun vuoksi vastaavien asuntojen keskivuokrat ovat 617 euroa Sevillan provinssissa, 765 euroa Cádizin provinssissa, 617 euroa Granadan provinssissa ja 642 euroa Córdoban provinssissa.

Lähde: Málaga hoy

Tietoja toimittajasta

Janne Leipijärvi

Janne Leipijärvi

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!