Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Aleksanteri Hakaniemi teki Fuengirolan suomalaisille oman kansallishymnin - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Uutiset Viihde

Aleksanteri Hakaniemi teki Fuengirolan suomalaisille oman kansallishymnin


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 5211

Aleksanteri Hakaniemi julkaisee tänään Fuengirola -nimisen kappaleen. Mies piipahti Matkamessuilla Fuengirolan osastolla juttelemassa kappaleesta.

Aleksanteri Hakaniemi on uuden polven menestynyt popartisti Suomessa. Tänään (25.1.) hän julkaisee Fuengirola -nimisen kappaleen. Se on tarina siirtymisestä henkiseen paratiisiin.

Aleksanteri Hakaniemi on uuden polven menestynyt popartisti Suomessa. Tänään (25.1.) hän julkaisee Fuengirola -nimisen kappaleen. Se on tarina siirtymisestä henkiseen paratiisiin.

-Olen kotoisin Kouvolasta ja koen hengenheimolaisuutta teidän fuengirolalaisten kanssa. Molemmista kaupungeista tuntuu suomalaisilla olevan vahvoja ennakkoluuloja, vaikka suurin osa marisijoista ei ole edes käynyt paikan päällä, Hakaniemi kertoo.

Nyt julkaistun Fuengirola -kappaleen syntyhistoria on kaksivaiheinen. Ensimmäinen vaihe oli Hakaniemen uneton yö viime marraskuussa. Ajatus lähti lentoon ja henkinen siirtymä paratiisiin sai hahmon nimeltään Fuengirola.

-Tuossa vaiheessa en itsekään ollut käynyt Fuengirolassa kertaakaan. Samalta istumalta tilasin lennot Málagaan ja lähdin fiilistelyreissulle. Muutaman päivän reissulla ihastuin paikkaan ja biisi sai lopullisen muotonsa.

Apua hitin tekoon

Hakaniemi haastaa kaikki Aurinkorannikon suomalaiset kuuntelemaan Fuengirolaa Spotifystä.

-Laskeskelin, että jos kaikki te siellä asuvat kuuntelisitte kappaleen edes kerran ensimmäisen viikon aikana, se nousisi komeasti Espanjan suoratoistolistoille. Sehän olisi hieno homma.

Fuengirola on kevyt poplaulu. Se pohjimmiltaan rakkauslaulu, jossa pariskunta lähtee aurinkoon pelastamaan suhteensa. Miten suhteen käy, se kannattaa kuunnella vaikka Spotifystä tai Radio Finlandian taajuudelta. Radiomoguli Henry Aflecht lupaa laittaa kappaleen aktiiviseen soittoon heti perjantaista alkaen.

-Toivottavasti kappale saa teillä lämpimän vastaanoton. Olisi kiva tulla keikalle sinne laulun syntysijoille. Jos keväällä ei ehditä, niin tosi upeaa olisi päästä syksyllä Fugefesteille. Täytyy laittaa keikkamyyjä kyselemään mahdollisuuksia, Hakaniemi uumoilee.

Tässä linkki Fuengirola kappaleeseen Spotifyssa:
https://open.spotify.com/album/3nX2JmnOkZFd1TwqiNcxvp

Tässä Youtube linkki:

https://www.youtube.com/watch?v=Mvc0PjiULNs

Tietoja toimittajasta

Antti Pekkarinen

Antti Pekkarinen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!