Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Fugepesiksen lipunmyynti käynnistyi - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Matkailu Urheilu Uutiset

Fugepesiksen lipunmyynti käynnistyi


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 5323

Nyt on taas aika syöksyä ostamaan liput Fugepesikseen. (kuva: Sanni Paananen)

Lipunmyynti Fuengirolassa pelattaviin superpesisotteluihin alkoi viime tiistaina.

Lipunmyynti Fuengirolassa pelattaviin superpesisotteluihin alkoi viime tiistaina.

Ensi kesän Superpesiskauden avaavaan Fugepesikseen voi ostaa lippuja sekä verkossa että Aurinkorannikolla paikan päällä. Nettiliput löytyvät osoitteesta ipv.fi/redskauppa. Aurinkorannikon myyntipisteet ovat Fuengirolassa Centro Finlandiassa ja Ravintola Uusi Reflassa. Mahdollisista muista lipunmyyntipisteistä aurinkorannikolla tiedotetaan myöhemmin.

Ottelulipun hinta ennakkoon ostettuna on 10 euroa ja portilta 15 euroa. Alle 6-vuotiaat pääsevät sisälle ilmaiseksi. Seurojen ja pesäpalloliiton vapaakortit eivät ole voimassa. Verkkokaupasta ostetut liput on tulostettava ja vaihdettava portilla rannekkeeseen.

Fugepesiksen matkanjärjestäjän Saarikoski Travelsin matkapaketit ovat myös parhaillaan myynnissä. Jokaisen joukkueen kannattajille on räätälöity omat matkapaketit. Viikonlopun pääsyliput sisältyvät kaikkiin matkapaketteihin automaattisesti. Saarikoski Travelsilla on myynnissä myös pelkästään lentoja ja ottelulippuja sisältäviä paketteja.

Aurinkorannikolla tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Ravintola Kukko, joka vastaa muun muassa ravintolamyynnistä otteluissa sekä virallisista iltajuhlista. LauantainaKukon lavalle nousee välikaronkassa Pauli Hanhiniemen Retkue. Sunnuntain karonkassa saman estradin ottaa haltuunsa itse maailmanmestari Matti Nykänen.

Huhtikuun lopussa tärähtää

Virallinen superpesiskausi starttaa jälleen Espanjan Fuengirolassa 27.-28.4.2019. Kauden avaustapahtumassa naisten superpesisottelussa nähdään Rauman Fera ja Manse PP Tampere. Miesten ottelussa kohtaavat Seinäjoen JymyJussit ja Joensuun Maila.

Fuengirolan kauden avauksen vastuullisena järjestäjänä toimii Imatran Pallo-Veikot, joka solmi syksyllä 2017 monivuotisen sopimuksen Fuengirolan kaupungin kanssa superpesistapahtuman järjestämisestä. Superpesiskauden avaustapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran Fuengirolassa huhtikuussa 2017. Tuolloin miesten Superpesiksen merkeissä kohtasivat Sotkamon Jymy ja Imatran Pallo-Veikot. Huhtikuussa 2018 Fuengirolassa nähtiin sekä naisten että miesten superpesisottelut. Naisten ottelussa kohtasivat Lappeenrannan Pesä Ysit ja Lapuan Virkiä, miesten ottelussa Imatran Pallo-Veikot kohtasi Suomen mestari Vimpelin Vedon. Viime vuonna tapahtuma keräsi viikonlopun aikana yli 5000 katsojaa.

Tietoja toimittajasta

Janne Leipijärvi

Janne Leipijärvi

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!