Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Kari Fall evergreen-illassa - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Ajankohtaista Etusivu

Kari Fall evergreen-illassa


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 5323

Jazzlegenda Kari  Fall juhlii keikalla 75-vuotis synttäreitään ja 60-vuotis taiteilijajuhlaansa.

Suomalainen jazzlegenda Kari Fall täyttää ensi maanantaina kunnioitettavat 75 vuotta. Hän aloitti keikkailun 15-vuotiaana, joten tänä vuonna miehellä on syytä juhlia sekä synttäreitä että 60 vuotta kestänyttä taiteilijauraa. Lauantaina miestä voi kuulla Kukon lavalla.

Suomalainen jazzlegenda Kari Fall täyttää ensi maanantaina kunnioitettavat 75 vuotta. Hän aloitti keikkailun 15-vuotiaana, joten tänä vuonna miehellä on syytä juhlia sekä synttäreitä että 60 vuotta kestänyttä taiteilijauraa. Lauantaina miestä voi kuulla Kukon lavalla.

Tuolle uralle on mahtunut paljon. Fall on ollut 50-luvun lopulta saakka aivan keskiössä, kun puhutaan suomalaisen jazzin kehityksestä. Hän on toiminut sekä soittajana että solistina lähes kaikissa merkittävissä suomalaisissa big bandeissä ja on keikkaillut käytännössä kaikkien suomalaisten jazz-muusikoiden kanssa. Moni muistaa hänet myös Kalastajatorpan lavalta, missä hänen orkesterillaan oli kiinnitys vuodesta 1970 aina 80-luvun puoliväliin saakka.

Kari Fall on asettunut pysyvästi asumaan Aurinorannikolle. Se lupaa meille kaikille hyvää, näin kovan tason ammattimiehille on aina tilausta. Nyt lauantaina Fall esiintyy ravintola Kukossa yhdessä pianisti Jan Malmsin kanssa. Ohjelmisto koostuu pääosin tutuista ikivihreistä. Fall lupaa että lauantaina kuullaan ainakin Strangers in the night, Volare, Buena sera, Twilight time ja monta muuta tunnelmallista klassikkoa.

Valkoiset pöytäliinat, hyvää ruokaa, virkistävää viiniä, erinomaista seuraa ja lavalla viihteen suurnimi Kari Fall. Siinä ainekset hienoon lauantai-iltaan. Kannattaa kokea.

Liput lauantain keikalle maksavat ennakkoon vain 5e ja ovelta 8e. Niitä saa Centro Finlandian Infosta puh. +34 646 111 203. Joa ajattelit ruokailla Kukon maittavaa kreikkalaista ruokaa, voit tehdä lippua ostaessasi myös pöytävarauksen.

 

 

Tietoja toimittajasta

Antti Pekkarinen

Antti Pekkarinen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!