Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Mansesta Málagaan - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Blogi

Mansesta Málagaan

Tampereen suunnalta tuli hienoja uutisia torstaina. SAS aloittaa suorat edestakaiset lennot Tampereen ja Málagan välillä ensi syksynä. Joka viikko. Tätä päätöstä on odotettu ja vielä enemmän toivottu jo pitkään.

Pirkkalan lentoasema Tampereen kupeessa sijaitsee monella tapaa ihanteellisella paikalla. Tampere on sekä tie- että erityisesti raideliikenteen merkittävä risteyspaikka. Pohjanmaalta, Turun suunnalta, Jyväskylän ja Kuopion seudulta Pirkkala on huomattavasti helpommin saavutettavissa kuin Helsinki-Vantaa.

Toimivat yhteydet Tampereen keskustan ja lentoaseman välille on jo luotu, nyt niitä päästään oikeasti käyttämään. Parkkipalvelut Pirkkalan lentoasemalla ovat edullisia ja tilaa riittää.

Vaikka kyse on tässä vaiheessa vain yhdestä viikoittaisesta lentoreitistä, sen merkitys on suuri. Varsinkin, kun operaattorina toimii iso vakavarainen lentoyhtiö. SAS on jo aiemmin huomioinut Pirkkalan Tukholman reitillään, tästä eteenpäin mahdollisuuksia aukeaa jatkuvasti lisää.

Pirkanmaan elinkeinoelämälle tällaiset uutiset ovat mannaa. Moni tamperelainen ja nokialainen pieni matkatoimisto voi nyt ryhtyä suunnittelemaan erilaisia räätälöityjä matkoja Aurinkorannikolle. Ensi talvena kuullaan rannikon golfkentillä varmasti aiempaa enemmän Tampereen murretta. Ja vastavuoroisesti Laukon torilla nähdään entistä enemmän espanjalaisia maistamassa Tapolan mustaa.

Myös Aurinkorannikon suomalaisyrittäjille uutinen on hieno. Se tietää lisää suomalaisia alueellemme ja sitä kautta lisää liiketoimintaa. Yhteistyöneuvottelut Aurinkorannikolla toimivan matkatoimiston ja SAS:n välillä ovat olleet käynnissä jo hyvän tovin. Paljon hyvää on syntymässä, iloitkaamme siitä!

Pääkirjoitus

 

Asiasanat

Tietoja toimittajasta

Pääkirjoitus

Pääkirjoitus

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!