Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/loco-translate/loco.php on line 157

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Neljävuotias menehtyi pudottuaan ikkunasta - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu Uutiset

Neljävuotias menehtyi pudottuaan ikkunasta

Neljävuotias poika menehtyi Málagan pääkaupungissa maanantai-iltapäivällä kello puoli kolmen aikaan, kun hän putosi vahingossa avoimesta ikkunasta.

Neljävuotias poika menehtyi Málagan pääkaupungissa maanantai-iltapäivällä kello puoli kolmen aikaan, kun hän putosi vahingossa avoimesta ikkunasta.

Onnettomuus tapahtui Santa Paulan kaupunginosassa. Lapsi putosi toisen kerroksen avoimesta ikkunasta noin 12 metrin korkeudelta.

Hätäkeskus sai tapahtuneesta useita ilmoituksia. Paikalle saapui paikallis- ja kansallisen poliisin yksiköiden lisäksi pari ambulanssia.

Poikaa yritettiin pelastaa viiden lääkintähenkilön voimin, mutta lasta ei saatu elvytettyä.

Alustavien tutkimusten mukaan poika oli ollut asunnossa isovanhempiensa kanssa. Hän oli itse avannut ikkunan kurkkiakseen ulos, mutta syöksyi siitä vahingossa alas.

Lähde: Sur

Tietoja toimittajasta

Mika Heikkilä

Mika Heikkilä

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!