Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Suomalaisen normibudjetti lomakodin ostossa 150-200 000 - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Etusivu

Suomalaisen normibudjetti lomakodin ostossa 150-200 000


Deprecated: wp_make_content_images_responsive on kehotettu välttämään versiosta 5.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_filter_content_tags(). in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-includes/functions.php on line 4861

Myyntipäällikkö Eevi Rautiainen ja myyntijohtaja, osakas Pasi Laine auttavat asiakkaitaan asuntokaupan teossa alusta loppuun. (Kuva: Matti Majasaari)

Asuntokauppa Aurinkorannikolla käy tällä hetkellä vilkkaana. Oikein hinnoitellut asunnot menevät kohtuuajassa kaupaksi.

Asuntokauppa Aurinkorannikolla käy tällä hetkellä vilkkaana. Oikein hinnoitellut asunnot menevät kohtuuajassa kaupaksi.

Liikkeellä on myös paljon suomalaisia. Tyypillisimmillään suomalaisen loma-asunnon ostajan budjetti pyörii noin 150 000 – 200 000 euron välillä.

Fuengirolassa sillä rahalla saa käytetyn 1-2 makuuhuoneen asunnon hyvällä sijainnilla.

– Costa Blancalla hintataso on sen verran halvempi, että siellä tuollainen raha riittää uuden asunnon ostoon, selvittää Lomakoti ulkomailta kiinteistövälityksen myyntijohtaja ja osakas Pasi Laine.

Hänen mukaansa asunnon hintaan vaikuttavat pitkälti samat asiat kuin Suomessakin: sijainti, näköala, hyvä huonejärjestys, kerrostalossa asunnon kerros sekä talon maine.

Lomakoti ulkomailta toimii pääpaikassaan Fuengirolassa viiden työntekijän voimin. Lisäksi yrityksellä on toimisto Helsingissä sekä Costa Blancalla Torreviejassa. Pääosa kaupoista tehdään Espanjassa, mutta asiakkaalle etsitään lomakotia tarvittaessa myös muista maista.

– Meillä on hyvät kontaktit seitsemään muuhunkin maahan. Vahvuutemme on myös se, että meillä toimisto Suomessakin, kiteyttää Pasi Laine.

Matti Majasaari

Lue lisää aiheesta huomenna perjantaina ilmestyvästä lehdestä tai näköislehdestä jo tänään torstai-iltana.

Tietoja toimittajasta

Matti Majasaari

Matti Majasaari

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!