Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 401

Notice: Undefined index: automatic_updates in /home/int48368a/beta.fuengirola.fi/wp-content/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/main.php on line 419
Talven huumaa! - Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset
Blogi

Talven huumaa!

Mikä on puhuttanut eniten viime aikoina? Suomen talvi tietenkin.

Ajatella, Etelä-Suomessakin on satanut kerralla peräti parikymmentä senttiä lunta ja pakkasta on ollut kymmeniä asteita. Mitä erikoista siinä on?

Some, lehdistö ja telkkari pursuavat tätä talviteemaa niin kuin jotain poikkeavaa tapahtuisi. Annetaan virallisia pakkasvaroituksia. Välillä on lämpimimpiä talvia ja välillä kylmempiä, se vaan on niin.

Täällä Aurinkorannikolla jotkut ovat jopa vahingoniloisen oloisia ja ratsastavat talvella ikään kuin korkeimpaan kategoriaan. Minusta kerrankin Costa del Solilaisilla on jotain kadehdittavaa, kun koko Suomessa on kunnon talvi, eikä eteläosa maasta kylve sohjossa. Suomi on tällä hetkellä äärettömän kaunis lumivaippoineen ja kun ihmiset vielä pukeutuvat asiallisesti.

Väitän jopa, vaikka täälläkin on ollut erinomaisen hieno talvi, että jotkut palelevat täällä enemmän kuin suomalaiset härmässä. Kuitenkin muoti on taas kerran sotkenut järjen kun nuoret tytöt kulkevat kovassa pakkasessa nilkat paljaana.

Ei ole älli kasvanut puolessa vuosisadassa. 50-luvulla jo naiset kulkivat ohuissa nailoneissa, jotka jäätyivät sääreen kiinni ja nuoret miehet patsastelivat tötterötukassaan ilman päähineitä saaden jopa kuolemantaudin kalloonsa.

Täällä paseolla englantilaiset näyttävät melkein yhtä hölmöiltä kulkiessaan kymmenasteissa tuulisessa illassa possunpunaisina sortseissa ja t-paidassa.

Vesa Uusi-Kilponen

Asiasanat

Tietoja toimittajasta

Vesa Uusi-Kilponen

Vesa Uusi-Kilponen

Lisää kommentti

Click here to post a comment

Kolumnit

Viikon kysymys

Kuinka paljon syöt mämmiä pääsiäisenä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Sää Fuengirolassa

Weather Icon

Fuengirola.fi Facebookissa

Tilaa aika!